• Geef uw mening en ontvang een beloning

  • 1
  
Ik aanvaard het Privacybeleid
Door het indienen van dit formulier accepteer ik dat de ingevulde gegevens door Cre'Online en haar partners worden gebruikt om mij enquêtes aan te bieden die overeenkomen met mijn profiel, in mijn privéruimte en per e-mail.

We werken samen met Survey Sampling International, LLC ("SSI") en Peanut Labs, Inc. ("PL") om u extra enquêtemogelijkheden te bieden, zodat u beloningen van ons kunt ontvangen. In het kader van deze samenwerking zullen wij bepaalde persoonsgegevens en sociale/demografische informatie met deze bedrijven delen voor gebruik in overeenstemming met de doeleinden die zijn vastgelegd in hun privacybeleid. Om het Privacybeleid van SSI en Peanut Labs te bekijken, klik hier.

Voor meer informatie en een lijst van partners met wie wij bepaalde gegevens zullen delen, met als enig doel u meer enquêtes aan te bieden, verwijzen wij u naar ons Privacybeleid.

Op dit moment te testen

De persoonsgegevens die via dit formulier worden verzameld, worden door Cre'Online, eigenaar van het panel Betaalde Enquêtes, in een geautomatiseerd bestand opgeslagen om een bestand van panelleden op te bouwen die de enquêtes kunnen beantwoorden die overeenstemmen met hun profiel en om hen hun beloningen per post of e-mail te sturen.

Ze worden bewaard tot de stopzetting van uw account of worden verwijderd na 3 jaar inactiviteit op de website en ze zijn bestemd voor Cre'Online en haar partners die aan de basis liggen van de enquêtes die u worden voorgesteld. Sommige van onze partners zijn buiten de Europese Unie gevestigd.

In overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming kunt u uw recht op toegang tot en correctie van uw persoonsgegevens uitoefenen door contact op te nemen met: Onze panelledenservice

 

 Betaalde enquêtes

Neem deel aan betaalde enquêtes en verzamel punten die kunnen worden ingewisseld tegen geschenkencheques van Amazon of overschrijvingen op Paypal. In functie van uw profiel zult u regelmatig uitnodigingen ontvangen om deel te nemen aan enquêtes over diverse onderwerpen. 

 Testen van producten

Test gratis producten van bij u thuis. Door lid te worden kunt u tester worden van producten en dit laat u toe om voedingsmiddelen, hightech producten, schoonheidsproducten... te testen.

 Mystery shopping

Mystery shopper worden betekent dat men zich voordoet als klant van een dienst of een winkel om de kwaliteit ervan de observeren, te analyseren er de kwalteit van te verbeteren. Dit maakt het mogelijk om gratis en van bij u thuis diensten of winkels te testen.

 
In overeenstemming met de wet "Informatietechnologie en vrijheid" van 6 januari 1978, gewijzigd in 2004, heeft u het recht om toegang te krijgen tot informatie die op u betrekking heeft en deze te corrigeren. U kunt dit recht uitoefenen door ons een e-mail te sturen naar contact@betaaldeenquetes.be. U kunt zich ook, om legitieme redenen, verzetten tegen de verwerking van gegevens die op u betrekking hebben.